DİYARBAKIR / HAZRO - Sarıerik Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 4 Mart 2022 Cuma günü deprem tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz Öğretmenlerine E-Okul, Mebbis ve EBA Uygulamalarıyla İlgili Bilgiler Verildi

Şbt

Okula gelmeyen öğrencilerimizi okula kazandırmak için veli ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Beden Eğitimi öğretmenimiz  Songül  Aydın'ın öğrencilerle  yaptığı etkinlikler.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Türkçe Öğretmenlerimiz tarafından münazara tekniği etkinliği yapıldı.

Ara

Okulumuzde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Mrt

Kahraman Türk Ordusu'nun ve onun şanslı askerlerinin 19 Şubat 1915 tarihinde başlayıp – 18 Mart 1915 tarihinde zaferle sonuçlanan deniz muharebelerinin 106. yılında, tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 100. Yıl dönümünü kutlama ve Mehmet Akif ERSOY'u anma törenleri sosyal mesafeye uyularak gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda sosyal mesafe kurallarına uyarak çeşitli etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

Ekm

Kutlu Doğum Haftasında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize kolonya ve lokum ikram edildi.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammed Said YAGIZ ve İlçe Şube Müdürümüz Sayın Erkan KADĞA okulumuzu ziyarete geldi.